Persoonlijke transformatie2022-06-07T07:31:29+00:00

Leren luisteren en vertrouwen op jouw innerlijke leiding zodat jouw leven een uiting wordt van wie je werkelijk bent…

Persoonlijke Transformatie

helpt je om stap voor stap inzichten te krijgen in onbewuste patronen en in aanraking te komen met je eigen innerlijke leiding. Via deze compassievolle houding leer je waar te nemen met nieuwe ogen zodat innerlijke integratie en heling mogelijk wordt waardoor er ruimte ontstaat voor een leven vanuit bezieling, rust en innerlijke richting. Het is een proces dat gericht is op het herstellen van de verbinding met je eigen unieke zelf zodat je leven een uiting wordt van wie je werkelijk bent.

Heb je als mens een zicht op je onderliggende patronen die je leven sturen? Zijn dit gedachten en emoties die je leven rijker, gelukkiger maken of zijn deze patronen eerder strategieën die je hebt aangeleerd om jezelf te beschermen in je huidige context?

Hoe creëren we als mens in ons leven de gewenste ontwikkeling op een duurzame en impactvolle manier? En wat is dan essentieel om opgedane inzichten werkelijk te integreren om tot wezenlijke verandering te komen?

Merk je bij de begeleiding van mensen of groepen dat de kwaliteit van je aanwezigheid het verschil zou kunnen maken en ben je hier zoekende in?

Zijn dit vragen die je in je leven bezighouden?
Dan zijn deze transformatievormen wellicht iets voor jou

Hier ontdek je wat transformeren van binnenuit betekent en leer je vertrouwen op je innerlijke leiding.

Individueel transformatiewerk

De individuele sessies zijn gericht op jouw bewustwordingsproces waar je een zicht krijgt op je (onbewuste) patronen en waarbij we op een praktische manier op zoek gaan hoe we de verbinding met jouw innerlijke leiding kunnen herstellen zodat je je leven vanuit een interne balans vorm geeft.

Vanuit een holistische aanpak bepalen we samen hoe jouw weg van transformatie eruit zal zien.

Plan je intakegesprek

Leergang Transformatie en Transpersoonlijke ontwikkeling

Wil je als individu een dieper begrip krijgen van wat jouw leven werkelijk betekenisvol maakt? Heb je diepgaande interesse in hoe je gedachten, emoties ons leven kleuren en sturen in een bepaalde richting? En wat dan werkelijk leidt tot wezenlijke transformatie? Ben je als trainer, coach op zoek naar hoe je staat van zijn een helingsinstrument zou kunnen vormen voor andere en hoe je meer kan vertrouwen op je intuïtie en het niet- tastbare?

Voel je je geroepen om met een groep gelijkgestemden deze reis naar binnen te maken?

Schrijf je nu in

Retraites Transformatie & Transpersoonlijke ontwikkeling

De verschillende retraites richten zich op de ontdekkingstocht van je bewustwordingsproces en het in aanraking komen met je innerlijke leiding op een unieke locatie. Deze meerdaagse met een groep gelijkgestemden vinden plaats op unieke locaties (unieke plek qua natuur en stilte, of een plek waar het energieveld hoog is (Chartres,..)).

De groep en locatie maken integraal onderdeel uit van je reis naar binnen. Klik door op ‘events’ welke retraites er in de toekomst gepland staan.

Hou de events-pagina in het oog

Bewustwording van patronen vanuit een compassievolle houding

In zowel de individuele gesprekken als leergang en retraites zullen we 2 stromingen samenbrengen. De eerste stroming is de weg van bewustwording van onze gedachten en emoties. Hier worden oude patronen op een veilige en verbindende manier in kaart gebracht. Door dit proces leren we emoties, gedachten en omstandigheden zien als signalen en richtingaanwijzers.

Zodat ze ons leven niet overnemen maar we ze juist leren zien als gids naar heling en integratie. Ontspanning treedt op wanneer we deze zogezegde vijanden onze bondgenoten maken waardoor stilte in jezelf ontstaat en de stem van je intuïtie hoorbaar wordt.

“Liefde alleen kan opbloeien in totale openheid voor al wat is. Alleen iemand die vrede met zichzelf sluit, de strijd tegen zichzelf staakt, kan totale openheid bereiken. Dat betekent in de praktijk van het leven dat men zichzelf ontwapent, zijn pantser aflegt, en bereid is geraakt te worden, ook door pijn en verdriet.”

De tweede stroming in het transformatieproces is een compassievolle houding. Het in contact komen met je innerlijke leiding. Deze innerlijke leiding is de bron die allesomvattend is. Er wordt niets uitgesloten of afgescheiden vanuit je essentie. Het is de plek waar het zoeken stopt en waarin je in dialoog gaat met je innerlijke leiding waardoor er andere mogelijkheden ontstaan in je leven.

Wanneer je beide stromingen samenbrengt ontstaat een veld van heling en integratie, waardoor transformatie van je staat van zijn een gevolg wordt. Wanneer er integratie en heling plaatsvindt in jouw staat van zijn kan jouw aanwezigheid een bron van heling vormen voor anderen op hun pad.

Klaar om deze reis te maken met gelijkgestemden?

Hou dan zeker de event pagina in het oog en ontdek wat de leergang ‘ Transformatie en transpersoonlijke ontwikkeling’ je kan brengen.

Schrijf je nu in

Blog

Lees hier de laatste blogberichten over persoonlijke transformatie.

Go to Top